Hvem er vi?

Velkommen til RASTEAUvin


Rasteauvin.dk er, først og fremmest os, Anne og Jens Sørensen. Vi har gennem de sidste 35 år tilbragt adskillige timer i de smukke sydfranske landskaber, og vi har fra første færd forelsket os helt  i de kraftige vine fra Rhône området - nærmere bestemt fra den lille vinby; Rasteau.


Vi importerer og sælger "garagevin" fra netop Rasteau i Sydfrankrig. Vi smager løs hos de lokale vinproducenter, og henter alle vores favoritter til Danmark - lidt ad gangen. Vores sortiment strækker sig fra fyldige Côte du Rhône vine til kraftfulde Cru Rasteau'er. Som en lille ekstra bonus har vi også de mageløse 'Vin Doux' fra Rasteau. Det er gode sager!

Rasteauvin.dk er skabt af en passion for god vin. Vi kender producenterne, vi har været med i vinmarkerne, til førstesmagninger i caverne og deltaget i diverse smagearrangementer med Rasteau som et naturligt omdrejningspunkt.


Vi er et ægtepar - i vores bedste alder - med to voksne børn - Sara og Stine - som også giver en hånd med, når der skal slæbes, sorteres og sættes på plads i vores lille lagerlokale.


Vi glæder os til at dele passionen for vin med jer - og ikke mindst til at introducere en række spændende vine fra Rasteau's skattekister.